Forsendelser

1 - HVILKEN LEVERANDØR LEVERER PAKKEN?

Din pakke leveres til din dør af PostNord, DHL eller UPS.

 

HVOR SENDER DERE FRA?


Osmozone er dedikeret til at bringe alle vores kunder de bedste kvalitetsprodukter til den bedste pris. For at kunne gøre dette rejser vi rundt i verden for at finde de bedst mulige produkter. På grund af dette sendes din ordre fra Kina via vores partnerskab med betroede kurerer som USPS, DHL, FEDEX osv.


2 - NÅR KOMMER FORSENDELSEN?

I gennemsnit ankommer din pakke inden for 5-12 dage.

Helligdage, der ikke falder i en weekend, er ikke en del af de mulige leveringsdage og betragtes som en søndag.

3 - PÅ HVILKE DAGE LEVERES PAKKEN?

PostNord og andre partnere leverer vores pakker fra mandag til fredag i Danmark

4 - HVAD ER FORSENDELSESOMKOSTNINGERNE?

Der er GRATIS forsendelse på ALLE ordrer i Danmark

5 - ER DER LEVERING TIL EN PO BOX?

Ja.

6 - HVOR MANGE GANGE FORSØGES PAKKEN AFLEVERET?

Din pakke kan leveres to gange, hvis du ikke er hjemme. Du modtager en note i din postkasse med en kodenummer, hvis du ikke er hjemme: Med denne kode kan du se, hvor og hvornår pakken vil blive forsøgt afleveret næste gang, eller hvor den venter på dig.

7 - SKAL JEG UNDSKRIVE FOR AFLEVERING AF PAKKEN?

Du skal rent faktisk underskrive for at få din pakke. Den har et værdifuldt indhold og er for stort til at blive smidt i postkassen.

8 - KAN JEG SPORE MIN PAKKE?

Så snart du bestiller hos os, modtager du en Track & Trace-kode i din e-mail. Hvis du ikke modtog en Track & Trace-kode, skal du kontakte kundeservice hos osmozone.dk.


9 - MIN PAKKE BLEV IKKE LEVERET I DEN ANGIVNE LEVERINGSTID. HVAD NU?

Kontakt kundeservice inden for 21 dage via livechatten på www.osmozone.dk eller e-mail kundeservice@osmozone.dk. Vi finder derefter ud af, hvor din pakke er hos transportøren. Hvis du kontakter os efter 21 dage, kan vi muligvis ikke spore din pakke.


10 - HVORDAN LEVERES MIN PAKKE STADIG?

Så snart undersøgelsen af din pakke er startet, forventer vi et svar med placeringen af din pakke fra vores transportør inden for 5 arbejdsdage. Derefter kan vi videresende svaret til dig. Hvis vi ikke har fået svar fra vores transportør inden for 5 arbejdsdage, sender vi pakken igen.